В Ярмолинцях поліцейські затримали 53-річного чоловіка, який завдав ножового поранення сусідові

Фото: https://hm.npu.gov.ua/
Слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили чоловікові підозру. За замах на вбивство затриманому може загрожувати до 15 років ув‘язнення.
 
Подія сталася 5 жовтня близько 19:00 години на пасовищі. Між двома сусідами виник конфлікт. Під час сварки 53-річний підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, завдав удар ножем у шию своєму 63-річному опоненту. На допомогу потерпілому прибіг охоронець підприємства, яке знаходиться неподалік.
 
На місце події негайно прибули працівники поліції і затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Потерпілого у важкому стані госпіталізували до Хмельницької обласної лікарні.
Слідчі Хмельницького райуправління поліції розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України і за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили затриманому підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне