В Ізяславі горів продуктовий склад (ВІДЕО)

гол
Фото: km.dsns.gov

2 січня о 19:06 на пункт зв’язку 13-ї державної пожежно-рятувальної частини поступило повідомлення про те, що  на вул. Шевченка в м. Ізяслав горить продовольчий склад.  Негайно на місце події було спрямовано два чергових відділення рятувальників. Як інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області, постраждалих на пожежі не було.

По прибуттю було встановлено, що горить покрівля складських приміщень на площі близько 80 кв.м та існує загроза перекидання полум’я на поряд розташовані склади. Додатково було залучено резервне відділення 13 ДПРЧ, одне відділення рятувальників із м. Славута та пожежний розрахунок Ізяславської виправної колонії.

11

km.dsns.gov

Невідкладно, в складі ланки газодимозахисної служби вогнеборці приступили до гасіння пожежі, яка ускладнювалась сильною задимленістю, високою температурою та відсутністю на території підприємства джерел водопостачання.

22

km.dsns.gov

Завдяки професійним діям рятувальників та злагодженій роботі служб взаємодії пожежу вдалося ліквідувати в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Загоряння локалізовано о 20:00 та ліквідовано о 20:13.

Загалом до гасіння пожежі залучалося 20 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

Постраждалих та загиблих на пожежі не було. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

https://www.youtube.com/watch?v=Km8psEvgFGw

Нагадаємо, що на Хмельниччині вогнеборці загасили пожежу житлового будинку. 1 січня о 18:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Жучківці Хмельницького району. Завдяки професійним та злагодженим діям, вогнеборцям вдалося локалізувати загоряння о 18:29, та о 18:33 остаточно його ліквідувати, не допустивши перекидання вогню на сусідні будівлі. Причина пожежі наразі з’ясовується. Загиблих та травмованих на пожежі не виявлено.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне