В Ізяславі поліцейські оперативно розшукали викрадений скутер

1
Фото: hm.npu.gov.ua

Про крадіжку повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Подія мала місце в райцентрі Ізяслав. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 36-річний зловмисник викрав транспортний засіб, щоб під’їхати додому. Проте приховати злочин йому не вдалось — працівники Ізяславського відділення поліції оперативно розшукали скутер. 

21 червня до Ізяславського відділення поліції надійшло повідомлення від 31-річного місцевого жителя про те, що вночі невідомий з-під під’їзду будинку викрав його скутер «Хонда».

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, працівники поліції швидко розшукали зловмисника та викрадений транспортний засіб. Як виявилось, тієї ночі чоловік, перебуваючи у стані сп’яніння, повертався пішки із приміського села і не вигадав нічого кращого, як викрасти скутер, щоб під’їхати додому.

Транспортний засіб працівники поліції у нього вилучили і направили на експертизу для встановлення завданої суми збитку. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу, обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне