В Ізяславському районі чоловік скоїв замах на вбивство колишньої дружини

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Подія сталася 28 грудня близько 21.00 години в селі Михнів Ізяславського району. Конфлікт розгорівся між 36-річною жінкою та її колишнім чоловіком.

Подружжя місяць тому розлучилося, але чоловік продовжував контролювати життя жінки. Останні кілька днів зловмисник видзвонював потерпілу і наполягав на зустрічі. У результаті жінка погодилась і вийшла до зупинки, де підозрюваний разом з компанією розпивав спиртне.

https://hm.npu.gov.ua/

Несподівано для свідків і для самої жінки чоловік вихопив із кишені кухонного ножа і накинувся на колишню дружину, завдавши їй декілька ударів у спину і груди. 

Свідки події вчасно зупинили нападника, поваливши його на землю. Потерпіла одразу ж викликала на місце працівників поліції. Жінку із порізами госпіталізували до місцевої лікарні. Наразі її життю нічого не загрожує.

Зловмисник із місця події втік, проте поліцейські затримали його за «гарячими слідами». Наразі йому вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 115 через ст. 15 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді від 7 до 15 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне