В Ізяславському районі проведено комісійні обстеження закладів для громадян похилого віку та інвалідів

Фото: https://consumerhm.gov.ua/

Спеціалістами відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ізяславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби проведено комісійні обстеження закладів для громадян похилого віку та інвалідів.

Спеціалісти відвідали Ліщанську благодійну організацію «Милосердя», комунальний заклад соціального захисту «Відродження» Ізяславської міської ради, Ліщанський будинок інтернат для людей похилого віку та інвалідів управління соціального захисту населення.

https://consumerhm.gov.ua/

За результатами обстежень надано цілий ряд зауважень та підготовлено листи власникам закладів. За незадовільний санітарно-технічний стан закладу, неналежні умови проживання в закладі Ліщанської благодійної організації «Милосердя» направлено лист для прийняття відповідних заходів Ізяславському відділенню поліції.

Також проведено комісійні обстеження щодо дотримання протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 у Сахновецькому закладі дошкільної освіти та кафе «Корчма» с. Теліженці.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне