В Ізяславському районі затримали чоловіка, який до смерті побив свою тещу

Фото: ілюстративне / https://www.volyn24.com/

Розпивання спиртного в селі Плужне Ізяславського району закінчилося сімейною суперечкою, під час якої зять побив свою 59-річну тещу, у результаті чого жінка померла. У скоєному чоловік зізнався. Тепер йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Вбивство сталося 7 листопада під час вечері, яка не обійшлась без спиртного. У ході застілля між 48-річним затриманим та його 41-річною співмешканкою виникла суперечка. За дочку заступилась 59-річна матір. Тоді зловмисник схопив дерев’яну табуретку і почав бити нею тещу по голові. У результаті від отриманих травм жінка померла на місці.

Далі співмешканці просто накрили тіло покривалом, а 9-річному синові жінка сказала, що бабуся вже спить. Саме хлопчик і розповів сусідові, що щось із бабусею не так, бо до обіду наступного дня та так і не встала. Чоловік одразу ж повідомив про підозрілу ситуацію поліцейському офіцерові громади, а той вже викликав на місце події слідчо-оперативну групу.

Зловмисник у скоєному зізнався і запевняв, що вже ось-ось мав іти до поліції.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне