В Кам’янці-Подільському з храму вкрали мікрохвильовку

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Подія трапилась минулих вихідних в Кам’янці-Подільському, інформують у поліції.

До поліції надійшло повідомлення про те, що невстановлена особа, пошкодивши двері, проникла в приміщення кухні храму, звідки здійснила крадіжку мікрохвильової печі.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група під час огляду виявила ще й рюкзак, наповнений харчовими продуктами, які ймовірно залишив зловмисник. Тому, коли крадій повернувся, щоб забрати рюкзак, на нього вже чекали поліцейські.

Як виявилось, нещодавно патрульні вже документували адміністративне правопорушення за участі цього 48-річного чоловіка, і тоді він також був із цим самим рюкзаком. А тому, поліцейські впізнали зловмисника, який зізнався у скоєній крадіжці мікрохвильовки з храму.

Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та, як бачимо, не став на шлях виправлення.

За даним фактом слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України та проводять досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне