В Кам’янці-Подільському затримали чоловіка, який замовив «кіллеру» вбивство колишньої співмешканки

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Слідчі Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області спільно з працівниками СБУ під процесуальним керівництвом Хмельницької обласної прокуратури попередили вчинення вбивства на замовлення і затримали замовника.

Правоохоронці отримали інформацію, що 49-річний мешканець сусідньої області запланував вбивство своєї колишньої співмешканки і шукає виконавця. Встановлено, що замовник мав тривалий конфлікт з потерпілою. Життя 46-річної жінки зловмисник оцінив у 2100 доларів США.

З метою попередження особливо тяжкого злочину правоохоронці зімітували зникнення та вбивство жінки, аби «виконавець» зміг надати замовнику докази виконаного замовлення.

Замовника правоохоронці затримали в Кам’янці-Подільському в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України одразу під час передачі «кіллеру» коштів за виконану роботу.

У межах розпочатого слідчими ГУНП кримінального провадження за ч. 1 ст. 14, п. 11, 12 ч. 2 ст. 115 (вбивство на замовлення) Кримінального кодексу України вирішується питання про оголошення чоловікові підозри. 

Слідчі клопотатимуть перед судом про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Тривають слідчі дії.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне