В Хмельницькому 37-річний злодій пограбував 10-річного хлопчика

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

37-річний злодій вирвав у дитини з рук мобільний телефон і здав його у ломбард. Співробітники кримінальної поліції за півтори години розшукали зловмисника і затримали його. За скоєне чоловікові може загрожувати до 10 років ув’язнення. На період розслідування суд взяв підозрюваного під варту.

Подія сталася 9 липня по вул. Майборського. У дворі одного з житлових будинків гуляла група дітей. До них підійшов незнайомий чоловік і в одного з хлопців попросив телефон, щоб подзвонити. Той погодився набрати вказаний номер на гучномовцеві, не випускаючи його з рук. Та коли пішли гудки, зловмисник вихопив мобільний з рук та побіг геть.

Хлопчик пішов додому і все розповів рідним. Ті, в свою чергу, викликали правоохоронців. Уже за півтори години працівники кримінальної поліції, відпрацювавши прилеглу територію, встановили особу зловмисника, у якого вилучили квитанцію з ломбарду про здачу мобільного. 

Поліцейські затримали 37-річного зловмисника, який і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Слідчі Хмельницького райуправління поліції вже оголосили йому про підозру за ч.4 ст.186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років ув’язнення.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне