В Хмельницькому міські голови змагалися за перемогу в турнірі з міні-футболу

157
Фото: khm.gov.ua

В рамках святкових заходів з нагоди відзначення Дня міста відбувся Відкритий міський турнір з міні-футболу. За перемогу на стадіоні «Поділля» змагалося п’ять команд – Хмельницька міська рада, Хмельницькі ветерани «Конфермат», Збірна міських голів -1, Збірна міських голів -2, Красилівські ветерани.

І хоча міський голова Олександр Симчишин є членом збірної мерів і неодноразово захищав честь країни за кордоном, цього разу він виступив за рідну команду міської ради.

В результаті дружньої, проте напруженої боротьби, перемогу здобула команда Хмельницькі ветерани «Конфермат». Друге місце здобула команда Збірна міських голів – 2. Третє місце – Красилівські ветерани. Четверте виборола команда Хмельницької міської ради. П’яте місце за командою «Збірна міських голів – 1».

Також за результатами змагань було визначено кращого гравця кожної команди: Андрій Подлюк (Хмельницькі ветерани «Конфермат»), Олександр Корінний (Збірна міських голів -1), Юрій Наральник (Красилівські ветерани). Також Артем Ромасюков (Хмельницька міська рада) та Віталій Скоропадський (Збірна міських голів -2).

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне