В Хмельницькому нетверезий водій намагався відкупитися від поліцейських

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Коли «Драгер» показав 2,82 проміле, чоловік запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду за непритягнення його до адміністративної відповідальності. Тоді патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Вчора, 28 серпня, близько 13:30 години в м. Хмельницькому по вул. Кам’янецькій працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль, який порушив правила дорожнього руху. Перевіряючи документи 42-річного чоловіка, поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка показала, що вміст алкоголю в крові водія перевищував допустиму норму в 14 разів.

Аби уникнути відповідальності, правопорушник намагався підкупити правоохоронців, залишивши в службовому автомобілі 10 000 гривень. Патрульні одразу ж викликали на місце слідчо-оперативну групу, а на водія склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Слідчі у свою чергу розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Наразі тривають слідчі дії.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне