В Хмельницькому покажуть виставку свідчень про війну на Донбасі

Фото: Правозахисна Коаліція “Справедливість заради миру на Донбасі”

17 вересня о 15:00 в м. Хмельницький у обласній універсальній науковій бібліотеці м. Хмельницький (вулиця Героїв Майдану, 28)  відбудеться публічне відкриття мандрівної виставки “На зламі” про порушення прав цивільного населення під час війни на Сході України.

Виставку “На зламі” відвідали понад 4000 глядачів з усієї країни. Покази відбулися вже у 11 містах України: у червні 2019 з Києва проект вирушив на Схід України до Луганської та Донецької областей, а вже цього року виставку змогли побачити у Дніпрі, Кропивницькому, Черкасах, Житомирі та Вінниці. Зараз виставка експонується у м. Хмільник Вінницької області.

Виставка демонструє особисті переживання 26 цивільних про невизначеність, життя у правовому вакуумі, руйнування сімейних зв’язків внаслідок поляризації суспільства. Інтерактивна виставка поєднує особисті історії свідків та постраждалих з інфографікою та статистичними доказами, які показують наскільки глибокі зміни відбулися у структурі суспільства після початку конфлікту на Сході України.

«На Зламі» акцентує увагу глядачів на глибших проблемах, які торкнулися українців: атомізації суспільства, складній адаптації ВПО, демографічних змінах в Донецькій та Луганській областях, відсутності спільного бачення реінтеграції втрачених територій.

Гості заходу матимуть нагоду:

  • зустрітись з авторами мультимедійного проекту «На Зламі»
  • взяти участь в екскурсії виставкою
  • зустрітися з ВПО та постраждалими внаслідок війни у форматі «Відкритої книги»

Facebook сторінка події: https://bit.ly/35nZMw7

З питань організації звертайтесь, будь ласка, до Ольги Бауер 0505368020, 068 9397605

Захід буде організовано з дотриманням всіх протиепідемічних рекомендацій Центру громадського здоров’я МОЗ України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне