В Нетішині місцевий житель протаранив бетонну огорожу і втік

Фото: https://hm.npu.gov.ua/


Коли чоловіка знайшли, він перебував у стані сп’яніння. Стверджує, що вжив спиртне вже після ДТП. На порушника поліцейські склали три адмінпротоколи. Йому загрожує штраф у розмірі 34 тисячі гривень. 

Вчора, 13 червня, до поліції Нетішина надійшло повідомлення про те, що невідома особа автівкою пошкодила бетонну огорожу та зникла.

На місце події оперативно прибув екіпаж сектору реагування патрульної поліції. В ході проведення перевірки поліцейські встановили, що  до події причетний 32-річний місцевий житель. Він не впорався з керуванням і протаранив бетонну огорожу. Щоб уникнути відповідальності, залишив авто на місці, а сам утік, прихопивши з собою номерний знак. 

Коли правоохоронці встановили його місце перебування, виявилось, що чоловік перебуває у стані  алкогольного сп’яніння. Даний факт зафіксували медики. У скоєному порушник зізнався та додав, що вжив спиртне після ДТП. Патрульні склали на чоловіка три адміністративні протоколи:

  • за ст.124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху ПДР, що причинило пошкодження майна);
  • за ст.122-4 КУпАП (Залишення місця ДТП);
  • за ч.4 ст.130 КУпАП (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після ДТП за її участю алкоголю до проведення уповноваженою особою медичного огляду).

Нагадаємо, що санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі 34 тисячі гривень з позбавленням права керування на 3 роки.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне