В Нетішині розгулялись вандали

Фото: Виконавчий комітет Нетішинської міської ради
Останніми днями від дій юних вандалів неабияк страждає міський парк культури та відпочинку. “Господарюють” вони серед білого дня, в той час, коли інші познають “ази” знань.
 
Минулого тижня мешканець міста спіймав одного хлопчака, який разом з товаришами кухонним ножем безжалісно різав молоді деревця. Чоловік за руку привів його до працівників “Комфорту”, ті викликали поліцію. Пояснення надавала вся компанія.
 
 
З болем, про те, як залюбки “розібралися” з криницею, яку так старанно облаштовували працівники КП “Комфорт”, розповідає директор підприємства Марія Власюк. Комусь та локація аж надто заважала – у невідомому напрямку зникла корба, яку вирвано силою. Також незрозуміло для чого потрібно було трощити альтанку.
 
 
8 листопада працівниця “Комфорту”, яка здійснювала прибирання парку, застала “на гарячому” двох підлітків (згодом вияснилось, що один з них, якого впізнали, є дев’ятикласником одного з ліцеїв). Вони трощили стіл в альтанці. Керівництво ліцею вже знає про “подвиг” свого учня. Що це? Особистий протест? То проти чого чи кого? Вияв неповаги до громади? Безвідповідальність та зневага до громадського майна?
 
Ось такими побачили працівники КП “Комфорт” міську сцену та альтанку. Схоже на дику орду, яка пронеслася парком.
 
Директор комунального підприємства Марія Власюк звернулась з відповідною заявою до поліції.
 
Вони виїхали на місце скоєння злочину.
 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне