В Нетішині у «Диво-парку» крадуть комунальне майно

Фото: https://podillyanews.com/

    

Із зони відпочинку містяни намагаються вкрасти все, що можуть винести. Щоправда, поцупити лавку із парку “дбайливим господарям”, як їх назвав міський голова, поки що не вдалося. Проте урни для сміття вони вже привласнили. Інформує ресурс Поділля NEWS.

Фото лавки, яку намагалися вкрасти з оновленого та облаштованого парку у Нетішині, опублікував на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Олександр Супрунюк, супроводивши її коментарем.

Цю лавочку в диво-парку вже «дбайливі господарі» намагались винести. Звісно, щоб хтось інший не вкрав. Чотири урни для сміття вже вкрали. В іншому парку пошкоджено кілька лавок. В альтанці пошкодили стіл. Працівники КП “Комфорт” змушені, замість планової роботи, ліквідовувати наслідки вандалізму і жлобства. Як писав Булгаков, розруха не в клозетах, а в головах… так і живемо, – написав очільник громади.

Коментуючи повідомлення, мешканці міста зазначають, що відеоспостереження та частіших візитів поліції у парку дуже не вистачає. І додають, що крім зіпсованого стола в альтанці також пошкодили пандус.

Минулого року, під час облаштування пішохідних доріжок у парку комунальники скаржилися на те, що почастішали випадки викрадення бруківки.

Загалом у цій зоні відпочинку передбачене було встановлення 30 лавочок для відпочинку, 90 опор вуличного освітлення, 60 урн для сміття. Встановили там і казкові фігури, зроблені майстром зі Славути. Проте, поки тривали роботи з облаштування території парку, містяни вже встигли пошкодити деякі з них.

Проєкт коштував бюджету міста 5 600 000 гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне