В Нетішині зловмисники побили агітатора та розкидали агітаційні матеріали

Фото: hm.npu.gov.ua

Працівники поліції упродовж години розшукали та затримали двох молодиків, які вдарили в обличчя агітатора та розкидали агітаційні матеріали в одній з палаток.

Подія мала місце 29 березня у м. Нетішин Хмельницької області. Двоє молодих людей, перебуваючи в стані алкогольного сп‘яніння вступили в суперечку з 39-річним чоловіком, який на громадських засадах здійснював агітацію за одного з кандидатів у Президенти.

В ході суперечки молодики спричинили агітатору тілесні ушкодження у вигляді забоїв м’яких частин обличчя, розкидали агітаційні матеріали, після чого втекли.

Напарниця потерпілого швидко викликала поліцію, що дало змогу оперативно розшукати і затримати порушників. Затриманими виявилися два непрацюючих місцевих мешканці віком 25 та 26 років, які раніше уже притягувалися до кримінальної відповідальності за умисне нанесення легких тілесних ушкоджень. У скоєному вони зізналися.

По даному факту відкрите кримінальне провадження за ч.2 статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що 22-річний кам’янчанин скоїв наїзд на двох молодих чоловіків. Один із пішоходів відбувся забоями, а от другого госпіталізували в реанімаційне відділення міської лікарні із політравмою.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне