В ніч з 28 на 29 патрульні виявити та задокументували 7 водіїв з ознаками сп’яніння

Фото: Патрульна поліція Хмельницької області

“…Давно вже я не пам’ятаю, стільки нетверезих водіїв в Хмельницькому за одну ніч. Добре що ми їх виявили до того, як вони накоїли біди…” – коментує нічні події заступник командира 3 роти Максим Ткач

Вулиця Заводська — патрульні зупинили водія Daewoo за порушення ПДР. Водій також не виконав вимогу патрульних про зупинку, тому його прийшлось наздоганяти та блокувати. Водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу драгер, показник — 2,95 проміле.

Вулиця Залізняка — патрульні зупинили водія Volkswagen за порушення ПДР. Водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу драгер, показник — 1,03 проміле.

Вулиця Бандри — патрульні зупинили водія KIA за порушення ПДР. Водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу драгер, показник — 2,17 проміле.

Вулиця Зарічанська — патрульні зупинили водія KIA за порушення ПДР. Водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу драгер, показник — 1,60 проміле.

Вулиця Кам’янецька — патрульні зупинили водія ВАЗ за порушення ПДР. Водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу драгер, показник — 2,04 проміле.

Провулок Торф’яний — водій ГАЗ не впорався з керуванням та допустив наїзд на огорожу. В результаті аварії ніхто не постраждав. Кермувальник мав явні ознаки алкогольного сп’яніння та відмовився проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння у встановлений законом спосіб.

Вулиця Курчатова — патрульні зупинили водія ВАЗ за порушення ПДР. Водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу драгер, показник — 3,04 проміле.

Патрульна поліція Хмельницької області

Патрульна поліція Хмельницької області

Патрульна поліція Хмельницької області

На всіх цих водіїв патрульні склали протоколи за частиною 1 статті 130 КУпАП за керування в стані алкогольного сп’яніння або відмову від проходження огляду на стан сп’яніння у законом встановлений спосіб, а на винуватця ДТП додатково склали протокол за статтею 124 КУпАП за вчинення дорожньо-транспортної пригоди без потерпілих. Також на всіх порушників винесені постанови за їх порушення ПДР, що і стало причиною зупинки цих водіїв.

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне