В Новій Ушиці поліцейські задокументували аж три порушення, які вчинив нетверезий водій

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Цієї ночі, близько 02.00 години, в смт Нова Ушиця Кам’янець-Подільського району трапилась дорожньо-транспортна пригода. 19-річний водій автомобіля «Opel Vectra» не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. На щастя, ні водій, ні його 18-річний пасажир не постраждали. 

Юнаки поверталися з застілля, де водій авто, як він сам пізніше зізнався, вживав спиртні напої. Огляд на стан алкогольного сп’яніння, який хлопець пройшов на місці події, показав суттєве перевищення встановленої норми — 1.29 проміле алкоголю в крові водія.

Крім цього, працівники поліції з’ясували, що хлопець взагалі не мав права керувати транспортним засобом, оскільки в нього ніколи не було посвідчення водія.

Поліцейські задокументували відразу три адміністративних правопорушення — за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП, ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) КУпАП та ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). Міру покарання визначить суд.

До речі, це вже другий подібний випадок на Кам’янеччині за цей тиждень. І ми вкотре наголошуємо водіям, що заради власної безпеки та безпеки інших учасників дорожнього руху за жодних обставин недопустимо сідати за кермо нетверезими!

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне