В області сталося дві ДТП в яких травмувалися троє осіб

Фото: hm.npu.gov.ua

Дородньо-транспортні пригоди сталися вчора, 15 березня, в Старокостянтинові та Хмельницькому. У результаті автопригод травмувалися троє осіб.

Так, вчора близько 14.00, в м. Старокостянтинів по вулиці Грушевського поблизу магазину «Людмила» 23-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Сузукі», допустив зіткнення з автомобілем «Пежо Експерт», який рухався в попутному напрямку і здійснював маневр ліворуч.

У результаті ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження у вигляді тупої травми живота, забою грудної клітини та множинних саден і був госпіталізований до хірургічного відділення місцевої лікарні. Його 25-річного пасажира, який був без шолома, з відкритою черепно-мозковою травмою без свідомості госпіталізували до реанімації. Лікарі оцінюють його стан як важкий.

hm.npu.gov.ua

Ще одна дорожньо-транспортна пригода за участі мотоцикла сталася вчора в Хмельницькому близько 17.35 по вулиці Курчатова поблизу зупинки «Паркова». 23-річний місцевий житель на автомобілі «Део Сенс», здійснюючи розворот, допустив зіткнення з мотоциклом «Хонда» під керуванням 27-річного чоловіка.

Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження у вигляді переломів двох рук та правої ноги і був госпіталізований до Хмельницької міської лікарні.

В обох випадках відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

У зв’язку з поліпшенням погодних умов та відкриттям мотосезону працівники поліції закликають водіїв двохколісних не нехтувати власною безпекою та безпекою своїх пасажирів, обов’язково одягати шоломи і дотримуватись Правил дорожнього руху.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне