В облдержадміністрації активізовують роботу по боротьбі з нелегальними перевізниками

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/

Голова облдержадміністрації Дмитро Габінет провів робочу нараду щодо протидії в області нелегальним пасажирським перевезенням в області. До участі в обговоренні питання долучилися перший заступник голови ОДА Роман Примуш, начальник управління інфраструктури ОДА Василь Остапчук, представники контролюючих органів та громадських організацій.

https://www.adm-km.gov.ua/

Як зауважив Дмитро Габінет, ситуація, що склалася на Хмельниччині із нелегальними перевезеннями є неприйнятною і потребує негайного реагування. Очільник ОДА зазначив, що до облдержадміністрації надходять численні скарги від перевізників, що працюють легально, оскільки недобросовісна конкуренція на ринку пасажирських перевезень завдає їм відчутних збитків, що стало особливо відчутно через обмеження у зв’язку з епідемією коронавірусу. Він додав, що надходять також скарги на роботу працівників Патрульної поліції та Укратрансбезпеки через відсутність належного реагування на повідомлення про здійснення нелегальних перевезень.

У зв’язку з цим голова ОДА наголосив на необхідності активізувати роботу по боротьбі з цим негативним явищем та оперативно розробити план заходів, спрямованих на виявлення та відповідне документування випадків незаконного надання послуг з пасажирських перевезень. Учасники наради обговорили першочергові питання та напрацювали шляхи координації дій між представниками ОДА, Патрульної поліції, Укртрансбезпеки та громадських організацій, а також можливість залучення до перевірок представників ДФС.

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне