В с. Пилипи Олександрівські вогнеборці врятували будинок від знищення вогнем

В с. Пилипи Олександрівські вогнеборці врятували будинок від знищення вогнем
Фото: tollebild.com

15 січня о 06:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Пилипи Олександрівські Віньковецького району.

На місце виклику негайно прибули рятувальники 27-го державного-пожежно-рятувального поста. На момент прибуття підрозділів вогнем було охоплено близько 20 кв.м прощі будинку. В складі ланки газодимозахисної служби надзвичайники приступили до гасіння пожежі.

Завдяки вправним діям вогнеборців пожежу було ліквідовано в тих масштабах, яких вона набула на момент прибуття надзвичайників.

Пожежу локалізовано о 06:44 та ліквідовано о 06:50.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення. Травмованих та загиблих на місці події не було.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 8 років за ґратами отримав чоловік, який збив на смерть жінку і важко травмував дворічну дитину. Шепетівський міськрайонний суд сьогодні, 15 січня, виніс вирок 37-річному місцевому жителю і визнав його винним за 5-ма статтями КК України. Крім того, чоловіка зобов’язали сплатити 1 мільйон гривень моральної шкоди потерпілим. Трагедія сталася 1 січня 2018 року близько 16.25 години по вулиці Судилківській у райцентрі Шепетівка. 21-річна жінка везла у дитячому візочку свою дворічну доньку, коли водій автомобіля «Мерседес Е220», не впоравшись з керуванням, виїхав на тротуар на скоїв на них наїзд. Після цього чоловік залишив свій розбитий транспортний засіб, а сам втік.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне