В Славуті активізувалися вандали

Фото: https://slavuta-mvk.gov.ua

За повідомленням КП «Славута-Сервіс» сьогодні вночі зловмисники пошкодили ліхтар у сквері ім. Т.Г. Шевченка, який нещодавно відреконструювали.

Вандали повністю вирвали ліхтар із землі та розтрощили.  

Буквально влітку сквер був капітально відремонтований: територію облаштовано бруківкою, встановлено сучасне освітлення, лави, смітники, висаджено троянди. За цей час сквер став улюбленим місцем відпочинку для славутчан. Тому, кому знадобилося робити таку підлу справу та псувати територію – невідомо.

Ще один прикрий факт псування комунального майна – пошкодження контейнерів для роздільного збору сміття шляхом необережного поводження з вогнем. У цьому випадку причиною загорання скоріш за все став викинутий недопалок.

https://slavuta-mvk.gov.ua

Сподіваємось, що таких неадекватних осіб, які своїми вчинками приносять шкоду місту, буде виявлено та покарано. Якщо ви стали свідками неправомірних діянь, просимо повідомляти про це правоохоронні органи.

Нагадуємо, що відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Пресслужба Славутського МВК за інформацією КП «Славута-Сервіс»

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне