В Славуті працівники поліції перевіряють інформацію щодо порушень виборчого законодавства

В Шепетівці працівники поліції зафіксували порушення виборчого законодавства
Фото: білборд

Працівники Славутського відділу поліції перевіряють інформацію щодо можливого порушення законів України «Про вибори Президента України» та «Про рекламу».

8 лютого до поліції зателефонував місцевий житель і повідомив, що виявив у місті Славута у громадських місцях три біл-борди та один банер з рекламою кандидатів у Президенти, які порушують закон України «Про вибори Президента України». Зокрема чоловік зазначив, що на плакатах відсутнє прізвище особи, відповідальної за друк.

Наразі поліцейські перевіряють ці інформацію. У разі її підтвердження будуть складені протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 212-13 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що патрульні зафіксували випадок імовірної підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції. 5 лютого, близько 9-ї години, на вулиці Толстого, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Opel, за порушення правил дорожнього руху. Кермувальником автомобіля виявився місцевий житель 1986 року народження. Під час перевірки документів на автомобіль за інформаційними базами, інспектори помітили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки. Для встановлення усіх обставин по справі патрульні на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається даною справою. Зазначимо, за минулий рік патрульні зафіксували близько двадцяти подібних випадків. Вкотре наголошуємо громадянам, будьте відповідальними та неухильно дотримуйтесь законодавства, адже подібні порушення носять кримінальний характер.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне