В Славуті сім’ю переселенців з Донеччини обікрав злодій-гастролер

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно злодія-гастролера. Йому може загрожувати до 12 років ув’язнення.

30 квітня до поліції із заявою про крадіжку звернулась переселенка з Донеччини, яка знайшла тимчасовий прихисток у Славуті. Жінка повідомила, що невідомий викрав сумку, де були заощадження всієї її сім’ї.

Оперативники Шепетівського райуправління поліції швидко з’ясували, на якому автомобілі пересувався зловмисник, і передали орієнтування колегам по області. Практично на виїзді з Хмельниччини — на блокпосту в Летичеві його зупинили. 

Крадієм виявився 25-річний «гастролер» з Дніпропетровщини. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Зловмисник теж на ніч поселився в соціальному притулку, де і викрав сумку з чималою сумою коштів. Після цього поспішив покинути межі області. Проте це йому не вдалось. Викрадені кошти у нього вилучили. Їх вже повернули власниці.

Поки тривало розслідування, зловмисник перебував під вартою. Наразі слідчі вже скерували матеріали кримінального провадження до суду. За скоєння крадіжки в особливо великих розмірах підозрюваному загрожує від 7 до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне