В Славуті та Шепетівці крадуть і псують новорічні прикраси

Фото: shepetivka-rada.gov.ua

19 грудня на площі Т.Г.Шевченка відбулось урочисте відкриття головної ялинки Шепетівки. Малеча та дорослі весело проводили час, спостерігали за дійством на сцені та брали участь у розвагах. Проте, зелена красуня не вистояла у своєму ошатному вигляді і тижня. Зараз можна помітити, що іграшок стало значно менше. Невстановлені особи викрали близько десяти ялинкових іграшок та пошкодили прикраси.

Обурює те, що деякі шепетівчани заради своїх дріб’язкових одномоментних примх нехтують законом та зневажливо ставляться до праці і зусиль людей, які старанно прикрашали новорічне дерево. Сподіваємося, що особи злодіїв будуть встановлені і на них чекатиме покарання, а містянам такі негаразди не зіпсують святкового настрою.

Повідомляє офіційний сайт Шепетівської міської ради.

Також нещодавно відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки в м.Славута.

Ялинка в Славуті

Та не пройшло і трішки часу, як були зіпсовані фігури сніговика та діда Мороза, встановлені біля новорічної красуні, викрадено електричний подовжувач та пошкоджено декорації.

Влада міста нагадує, що перш ніж вирвати квітку, зіпсувати клумбу, викинути сміття на чистий газон, пошкодити зупинку, розбити ліхтаря подумайте, як ви будете дивитися в очі рідним, колективу, землякам, коли ваше фото або ж відео з вашими діями будуть розміщено в усіх місцевих ЗМІ. Працівники КП «Славутське ЖКО» поправили та відремонтували пошкодження, аби жителі змогли сповна насолодитися святковою атмосферою та мали гарний настрій.

Повідомляє прес-служба Славутського МВК.

Якщо вам відома будь-яка інформація, яка допоможе встановити осіб, які вчинили дані дії, телефонуйте за телефоном 102.

Будьмо людьми та поважаймо чужу працю та один одного!

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне