В Славуті зловмисник пограбував 10-річну школярку

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Вчора, 10 січня, близько 14.30 години до поліції зателефонувала 11-річна славутчанка і повідомила, що її подругу пограбував невідомий чоловік. На місце події невідкладно виїхала слідчо-оперативна група. За декілька годин правоохоронці вже встановили особу нападника.

Подія сталася у м. Славута. Коли дівчатка поверталися додому зі школи, до них підійшов незнайомий чоловік і запитав, котра година. Потерпіла дістала телефон, щоб відповісти йому. Та зловмисник несподівано вирвав гаджет із рук та побіг у невідомому напрямку.

Після отримання повідомлення на місце невідкладно прибули працівники місцевого відділку поліції. Отримавши детальний опис нападника, поліцейські за кілька годин встановили його особу. Викрадений телефон у нього вилучили.

Грабіжником виявився 36-річний житель м. Славута, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 4 років. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне