В Теофіпольській територіальній громаді пожежа забрала життя 2-х чоловіків

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

19 грудня о 07:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Рідка Теофіпольської територіальної громади горить житловий будинок.

До місця події було направлено вогнеборців 36 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Бережинці.

Надзвичайники, які прибули за вказаною адресою, з’ясували, що осередок загорання знаходиться в житловій кімнаті, в якій під час проведення розвідки бійці ДСНС виявили тіла двох загиблих. Як вдалося встановити пізніше, це 62-річний власник оселі та його 61-річний друг.

Спільними зусиллями рятувальників ДСНС та фахівців МПК вже о 07:41 пожежу вдалося локалізувати, а о 07:50 – ліквідувати. Полум’я встигло знищити 80 кв. м оселі.

За попередньою версією фахівців, причиною пожежі могла стати необережність під час паління в нетверезому стані. Встановлення остаточних обставин події наразі триває.

Шановні громадяни! ДСНС закликає — свідомо ставтесь до власної безпеки та безпеки інших! Завжди дбайте про належний протипожежний стан власних помешкань:

  • слідкуйте за станом та справністю електромережі;
  • у разі виходу з приміщення не залишайте увімкненими телевізори, праски та інше побутове електрообладнання;
  • не паліть у ліжку;
  • не залишайте малолітніх дітей без нагляду та не дозволяйте їм бавитися сірниками;
  • намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності;

Пам’ятайте! Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне