Велопатрульні виявили водія із ознаками алкогольного сп’яніння

1
Фото: @khmelpolice

Про це інформує прес-служба Патрульної поліції. 

На вулиці Соборна, велопатрульні помітили, як водій керуючи автомобілем ВАЗ 21150, порушив Правила дорожнього руху. Чоловік припаркував свій транспортний засіб в зоні дії знаку «Зупинку заборонено».

Під час спілкування із кермувальником, інспектори помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння, а саме почервоніння обличчя, порушення мови, різкий запах алкоголю із порожнини рота. Відтак, полісмени відразу запропонували йому пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння у встановленому законом порядку.

Громадянин від проходження огляду відмовився.

Патрульні оформили на 43-річного жителя Красилівського району протокол за частиною 1 статті 130 (відмову від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Вкотре наголошуємо, у жодному разі не сідайте за кермо напідпитку, не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

Нагадаємо, нещодавно велопатрульні наздогнали та притягнули до адміністративної відповідальності водія, що порушив ПДР: 

Велопатрульні наздогнали та притягнули до адміністративної відповідальності водія, що порушив ПДР2 липня, під час несення служби, на вулиці Кам’янецька, велопатрульні помітили як водій керуючи автомобілем Toyota порушив Правила дорожнього руху.Патрульні одразу прийняли рішення наздогнати даного кермувальника на велосипедах.Завдяки професійності поліцейських та мобільності даного виду транспорту, патрульні зупинили та притягнули порушника до адміністративної відповідальності за частиною 3 статті 122 (за рух транспортного засобу по смузі, яка призначена для маршрутних ТЗ) КУпАП.Ми — скрізь та всюди. https://www.youtube.com/watch?v=JyqOJRH1Oac&feature=youtu.be#ПорядокЦеТи #patrolpolice_khmelnytskyi #khmelpolice #патрульнаполіція

Geplaatst door Патрульна поліція Хмельницької області op Donderdag 4 juli 2019

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне