“Велике будівництво”: у Кам’янці-Подільському розривають договір з підрядником, який за три роки не відремонтував стадіон

Фото: https://ngp-ua.info/

Департамент гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради планує розірвати договір з підрядною організацією “Будремсервіс”, яка у 2019 році виграла тендер з проведення капітального ремонту міського стадіону ім. Г.А. Тонкочеєва на проспекті Грушевського, 29.

Інформує НГП

Про це заявив міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко під час фейсбук-спілкування 2 березня.

“Третій рік триває капітальний ремонт стадіону, а результату немає ніякого. Ми проводили службове розслідування, яке показало, що підрядник не виконав взяті зобов’язання. Наразі матеріали передано до суду, а ми розриваємо відповідний договір і вимагатимемо стягнення сплачених коштів”, – наголосив мер.

Водночас Посітко зауважив, що ця ситуація не повинна позначитися на завершенні всіх будівельних робіт. Зокрема, він сказав, що домовився з головою ОДА Сергієм Гамалієм про виділення 5 млн грн на стадіон. Цих коштів має вистачити, щоб здати об’єкт в експлуатацію до кінця поточного року.

Наголосимо, що на початку лютого керманич області ознайомився з реконструкцією стадіону імені Тонкочеєва.

У серпні 2020 року повідомлялося, що ремонт стадіону у Кам’янці-Подільському виконується в рамках національної програми “Велике будівництво”.

За даними системи ProZorro, у жовтні 2019 року переможцем тендеру з капремонту стадіону вартістю 11,73 млн грн стала київська фірма “Будремсервіс”. Її обрали без конкурсу після двох провельних торгів.

У червні 2020 року замовник провів новий тендер на 11,22 млн грн і знову обрав переможцем “Будремсервіс”.

Крім цього, Держаудитслужба виявила, що завищення вартості будівельних робіт на капремонті стадіону у Кам’янці-Подільському на загальну суму 639,4 тис. грн.

За відомостями бізнес пошукового ресурсу “Youcontrol”, ТОВ “Будремсервіс” створено 1998 року. Розмір статутного капіталу підприємства – 34,3 тис. грн. Засновниками записані харків’янин Темур Кардава і киянка Інна Рудовська.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне