#Велике_будівництво: проекти на території Берездівської ОТГ

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/

Днями голова Славутської РДА Олександр Мельник здійснив робочу поїздку до села Берездів, під час якої ознайомився з обсягами проведених ремонтних робіт на об’єктах  «Великого будівництва» та об’єктах інфраструктури громади.

Повідомляє сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації. 

У першу чергу посадовець оглянув опорний заклад – Малоправутинський навчально-виховний комплекс «дошкільний навчальний заклад – школа І-ІІІ ступенів». В рамках програми “Велике будівництво” у закладі здійснюється добудова спортивної зали, покращення енергоефективності будівлі з впровадженням енергозберігаючих технологій. Навчальний заклад є опорним в межах Берездівської ОТГ. Тут будуть надаватись освітні послуги для дітей з сіл Малого Правутина, Великого Правутина, Манятина, Яблунівки та Хвощівки. Потужність школи складатиме 350 учнів.

Новий сучасний комплекс, обладнаний усім необхідним для отримання якісних освітніх послуг, організації дозвілля та розвитку потенціалу кожної дитини. Даний проект перебуває на стадії завершення, поточні роботи ведуться в спортивній залі та харчовому блоці. Нагадаємо, що загальна вартість проєкту становить 35347,121 тис. грн.

Також повністю завершено поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення О231304 Берездів – Малий Правутин (км 0+900 – км 4+900). Протяжність дороги становить 4 кілометри.

Далі Олександр Мельник проінспектував на якому етапі проводиться робота з капітального ремонту будинку культури у селі Берездів. Загальна вартість проекту 8931,2 тис. грн. У 2020 році передбачено кошти на продовження робіт з ремонту клубу в сумі 3370,7 тис. грн. (з них 2000,0 тис. грн. – кошти ДФРР). Роботи у будинку культури знаходяться на стадії завершення. Також на центральній площі та навколо території будинку культури укладено бруківку.

https://www.adm-km.gov.ua/

https://www.adm-km.gov.ua/

https://www.adm-km.gov.ua/

Наступним населеним пунктом, який відвідав голова адміністрації стало село Красностав. Там, в рамках реалізації державної програми «Доступна медицина» завершується будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Вартість кошторисного проекту становить 7553,297 тис. грн., 90% фінансуються з державного бюджету, а 10% місцеве співфінансування. Завершення всіх робіт заплановане на жовтень місяць поточного року.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне