#Велике_будівництво: у Закупнянській ЗОШ активно тривають ремонтні роботи

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/

На виконання програми Президента України «Велике будівництво» у Закупнянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Чемеровецького району здійснюється реконструкція та модернізація приміщення в рамках концепції «Нова українська школа». Потужність школи складатиме 600 учнів. Тут навчатимуться діти з таких навколишніх сіл як  Кутківці, Романівка, Голенищево, Вівся, Лисогірка.

Наразі в будівлі школи здійснюється опорядження приміщень 1,2,3 поверхів, проводиться утеплення фасаду, йдуть підготовчі роботи по заміні даху, здійснюється встановлення пожежної сигналізації, а також розпочаті роботи по заміні системи опалення. Об’єкт планують завершити до 01 вересня 2020 року.

https://www.adm-km.gov.ua/

Варто зазначити, що загальна кошторисна вартість проекту становить 24397,922 тис. грн. У 2020 році на будівельні роботи було виділено 21 млн. 222 тис. грн. Зокрема, через Державний фонд регіонального розвитку – 16 млн. 551 тис. грн., співфінансування з місцевого бюджету складає – 4 млн. 671 тис. грн.

Усі роботи виконує ПП “Чемеровецька будівельна компанія”.

https://www.adm-km.gov.ua/

Нагадаємо, в рамках програми «Велике будівництво» у 2020 році в області планується реалізувати 15 проектів будівництва, реконструкції та капітального ремонту шкіл, садочків та спортивних об’єктів. На реалізацію цих проектів планується залучити кошти в сумі 163,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне