Від 250 до 450 гривень: тарифи на тепло для шепетівчан зменшено

Фото: shepetivka-rada.gov.ua

Таке рішення було прийнято на спільній нараді під головуванням міського голови Михайла Полодюка. Під час обговорення були присутні перший заступник міського голови Володимир Вихівський, директор Шепетівського підприємства теплових мереж Володимир Кушнір, директор Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства Віталій Биков, начальник управління економічного розвитку  Олександр Гринь.

Після обговорення досягнуто домовленостей, що протягом опалювального сезону Шепетівське підприємство теплових мереж, у разі наявності економії, буде здійснювати перерахунок вартості теплової енергії в сторону зменшення.

Слід зазначити, що зменшення вартості оплати комунальних послуг з теплопостачання шепетівчани відчують у платіжках вже за грудень 2019 року. Зменшення вартості послуг складе 17 відсотків, а це у грошовому еквіваленті становитиме для однокімнатної квартири близько 250 гривень, двокімнатної — 343 гривні, трикімнатної — 450 гривень.

Вартість комунальних послуг є важливою темою для шепетівчан, тому вона постійно знаходиться на особистому контролі міського голови.

ПОВІДОМЛЕННЯ Шепетівського підприємства теплових мереж про прийняте рішення щодо зміни розміру нарахувань за теплову енергію та послуги з централізованого опалення для населення за грудень 2019 року.

300
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне