Від 5 до 8 грн: у Хмельницькому дорожчає проїзд

Фото: https://khm.gov.ua/

Виконавчий комітет Хмельницької міської ради затвердив нові тарифи на транспортні послуги з перевезення пасажирів в місті у міському пасажирському транспорті загального користування.

Таке рішення було ухвалено 27 травня.

Отже, на маршрутах електричного транспорту:

– при готівковому розрахунку – 6 грн за одну поїздку;

– для власників електронного квитка  – 5 грн за одну поїздку.

на автобусних маршрутах загального користування:

– при готівковому розрахунку – 8 грн за одну поїздку;

Нові тарифи почнуть діяти з 1 червня.

Як повідомив “Незалежному громадському порталу” заступник міського голови Микола Ваврищук, після підвищення вартості проїзду влада збирається жорстко котролювати насамперед приватних перевізників. Маються на увазі, перевезення пасажирів у вечірній час.

“Ми вже попередили перевізників: якщо у “Дозорі” не бачитимемо транспотних засобів, то ініціюватимемо розірвання договорів”, – попередив посадовець.

Крім цього, міська влада планує вже з червня запустити у тролейбусах контролерів замість кондукторів. Загалом, відбудеться звільнення близько 120 кондукторів, половина з яких перейде працювати до контрольної служби “Хмельницькелектротрансу”.

Як писав НГП, у середині березня 2021 року у громадському транспорті Хмельницького запустили платний електронний квиток

Нагадаємо, що у Хмельницькому діють тарифи на проїзд, які підвищувалися 1 вересня 2018 року. Тоді проїзд у тролейбусах подорожчав з 2,50 грн до 3,50 грн, на автобусних маршрутах (у тому числі, маршрутних таксі) – з 4 грн – до 5 грн.

Окремо вартість проїзду тролейбусами у нічний час зросла з 6 грн – до 10 грн. Також дорожчим став проїзд автобусами та маршрутками після 20 години дня – він становитиме 6 грн.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне