Від обвинувачення відмовився: Полонський суд закрив провадження щодо побиття місцевого жителя

140
Фото: zak.gp.gov.ua

«Закрити кримінальне провадження по обвинуваченню С. у вчиненні ним злочину, передбаченого ч.2 ст.125 КК України на підставі пункту 7 частини 1 статті 284 КПК України. У зв’язку з відмовою потерпілого від обвинувачення», – таку ухвалу виніс Полонський районний суд у справі щодо 45-річного жителя Полонного.

Торік у листопаді на вулиці міста між ним та потерпілим виникла суперечка про поділ права власності на будинок. Яка згодом переросла в бійку. Обвинувачений завдав в обличчя та голову опонента близько десятка ударів. За висновками медичних експертів, усі належать до ушкоджень легкого ступеня тяжкості.

Проте у суді від своїх обвинувачень потерпілий відмовився і просив справу закрити. Інші учасники – не заперечували.

«Відповідно до частини 1 пункту 7, частини 6 статті 284 КПК України кримінальне провадження закривається у разі, якщо потерпілий, а у випадках, передбачених цим Кодексом, його представник відмовився від обвинувачення у кримінальному провадженні у формі приватного обвинувачення. Якщо така обставина виявляється під час судового провадження, що має місце у даному випадку, суд постановляє ухвалу про закриття кримінального провадження», – ідеться в ухвалі суду, яка ще не набрала законної сили.

Прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

Нагадаємо, що за десять днів вилучено 172 кг незаконно добутої риби, – Хмельницький рибоохоронний патруль.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне