Відбулася нарада щодо питання своєчасного початку опалювального сезону 2019-2020 років у м. Шепетівка

Фото: www.adm-km.gov.ua

Під головуванням т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Олександра Дехтярука відбулася нарада щодо питання своєчасного початку опалювального сезону 2019-2020 років у м. Шепетівка. До участі у засіданні долучилися перший заступник Шепетівського міського голови Володимир Вихівський та начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Сергій Дашковський.

Нагадаємо, що за результатами попереднього засідання, яке відбулося 12 липня 2019 року у м. Шепетівка, керівництво ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» було зобов’язано надати управлінню житлово-комунального господарства облдержадміністрації повний фінансовий звіт за минулий опалювальний сезон. В звіті необхідно було відобразити надходження фінансових ресурсів та куди вони були спрямовані.

На засіданні керівник ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» був відсутній, але до уваги учасників наради був представлений електронний звіт про фінансову діяльність підприємства за 2018-2019 роки.

На основі поданих документів було вирішено звернутися до правоохоронних органів для детального вивчення фінансової звітності ТОВ «Шепетівка Енергоінвест».

Повідомляє сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне