Відбулася обласна спартакіада серед допризовної молоді

Відбулася обласна спартакіада серед допризовної молоді
Фото: www.adm-km.gov.ua

13 квітня управлінням молоді та спорту обласної державної адміністрації проводилася обласна спартакіада серед допризовної молоді. Метою та завданням якої є удосконалення фізичної підготовленості допризовної молоді та формування збірної команди Хмельницької області для участі у Всеукраїнській спартакіаді серед допризовної молоді, формування у підростаючого покоління престижу військової служби та пропаганди здорового способу життя, виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму та колективізму, залучення молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом, як однієї з форм підготовки молоді до служби в армії.

www.adm-km.gov.ua

Спартакіада серед допризовної молоді проводилася у таких розділах програми:

1) біг на 100 м;

2) стрільба з пневматичної гвинтівки;

3) біг на 1000 м;

4) метання гранати Ф-1 на дальність;

5) підтягування на перекладині;

6) плавання 25 м.

www.adm-km.gov.ua

Біг на 100 м; біг на 1000 м; підтягування на перекладині; метання гранати Ф-1 на дальність; стрільба з пневматичної гвинтівки;  проводилася на  базі військової частини А 0553 м. Хмельницький; плавання 25 м –  проводилася на базі ОЦФВУМ м. Хмельницький.

У спартакіаді прийняло участь 21 команда. Переможцями у загально – командному заліку стали команда м. Хмельницького, друге місце посіла команда м. Шепетівка (НВК №1), третє місце – команда Ярмолинецького району.

Повідомляє сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне