Відпустка у школі: городоцькі педагоги зробили 16 тисяч консервів та 1500 сухих сніданків

Фото: Городок.City

З першого дня повномасштабної війни кабінети біології та хімії у Городоцькому ліцеї №1 перетворилися на волонтерські цехи. Тут навіть улітку кипить робота. Раніше педагоги виготовляли м’ясні тушонки, а віднедавна — сухі сніданки для військових. Повідомляє Городок.City.

Тушонки робили зі свинини. Власне з їх виготовлення вчителі розпочинали свою волонтерську діяльність. Крім цього, освітяни засолювали сало та виготовляли м’ясні паштети.

Городок.City

А потім вирішили готувати ще й сухі сніданки. Першу партію вчителі зробили наприкінці червня та через волонтерів передали її військовим. Отримавши ще запити, справу продовжили.

— Сухі сніданки ми робимо з вівсяних пластівців, сухого молока, сухофруктів, родзинок та горіхів. Деякі з цих інґредієнтів купуємо за власні кошти, а деякі нам дають місцеві підприємці, — розповідає директорка Городоцького ліцею №1 Світлана Станиця. 
 

Городок.City

 
На даний час городоцькі вчителі приготували вже понад півтори тисячі сухих сніданків.

До слова, сухі сніданки також виготовляють прихожани храму Святого Онуфрія, що у Городку. Днями на фронт поїде чергова партія гостинців від городоччан.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне