Віктор Бондар: Герега скуповує голоси на Хмельниччині

Віктор Бондар: Герега скуповує голоси на Хмельниччині
Фото:

Кандидат в президенти від Відродження звинуватив свого колегу по парламенту в скупці виборців.

Бізнесмен та народний депутат Олександр Герега отримав в управління Хмельницьку область і займається побудовою схеми, за якою має відбутися «скупка» голосів виборців на Хмельниччині. Про це під час прямого ефіру програми «Право на владу» заявив кандидат в президенти, лідер партії «Відродження» Віктор Бондар.

«Моя рідна Хмельниччина. Дали відомій людині Герезі повністю область в керування. Він сьогодні поставив губернатора, глав районних адміністрацій, запускає схеми скупки голосів. І вся область це знає», – сказав Бондар.

Також за його словами, Герега зі своєю політичною командою домінують на Хмельниччині.

«Вже не має там ніяких інших партій, депутатів. Є партія Гереги «За конкретні справи». І вони конкретно показують як купувати Україну і що далі буде», – заявив кандидат в президенти.

Віктор Бондар також додав, що головний розрахунок робиться на матеріальне заохочення громадян.

«Вони розраховують скупити знов за гречку, за гроші всіх громадян України. І отримати знову і президентську посаду і парламент. Не вийде», – підкреслив кандидат.

Нагадаємо, що 44 кандидати балотуються на виборах Президента України, які відбудуться 31 березня 2019 року. Центральна виборча комісія з 4 січня по 8 лютого приймала рішення щодо реєстрації осіб кандидатами на пост Президента України. Серед кандидатів у Президенти 40 складають чоловіки, а 4 – жінки: Юлія Тимошенко, Ольга Богомолець, Інна Богословська, Юлія Литвиненко.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне