Віолета Лабазюк про дії Бочкарьової: жінка розумна, але позов безпідставний

Фото: НГП

Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк назвала позов депутата ради від партії “Слуга народу” Оксани Бочкарьової до обласної ради безпідставним і популістичним.

Інформує НГП.

Таку думку вона висловила під час пресконференції з журналістами у четвер, 10 грудня.

За її словами, претензії депутатки зводяться до двох бюлетенів, які були заповнені не належним чином на користь новообраної голови ради.

“Я вважаю цей позов безпідставним. Спірний 33 бюлетень комісія більшістю голосів визнала дійсним. Сам протокол (про результати голосування за голову ради – НГП) був підписаний о другій годині. І лише о шостій годині частина депутатів написали звернення про перегляд цього голосування. Якщо буде необхідно, я братиму учасить у судових засіданнях, однак цей позов більше популістичний та направлений, щоб привернути до себе увагу”, – наголосила голова ради.

Водночас пані Лабазюк визнала: у 2019 році стикалася з Оксаною Бочкарьовою на позачергових парламентських виборах (Бочкарьова, як і Сергій Лабазюк, чоловік Віолети, балотувалися в одному і тому ж 188 окрузі – НГП). Вона охарактеризували її як розумну та освічену людину.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне