Вісім пожеж ліквідували вогнеборці протягом доби. На одній з них виявлено тіло чоловіка

Фото: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДСНС У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ
Протягом чергової доби, 28-29 серпня, на Хмельниччині вогнеборці ліквідували вісім пожеж. Інформує Головне управління ДСНС у Хмельницькій області.
 
Двічі рятувальники виїжджали на гасіння займань, що виникли в житлових будинках – на вул. Я. Мудрого в м. Славута та в с. Буцнева Хмельницького району. Під час ліквідації останньої деражнянські рятувальники виявили тіло чоловіка 1982 року народження. Найімовірнішою причиною цієї пожежі є необережність під час куріння.
 
Крім того 28 серпня в с. Лисогірка Хмельницького району та смт Антоніни горіли господарчі споруди. Ці займання ліквідували вогнеборці селищ Меджибіж та Антоніни.
 
Чотири пожежі виникли через підпали сухої рослинності. Зокрема, екосистеми палали поза межами с. Криків Кам’янець-Подільського району, с. Ярославка Хмельницького району, м. Деражня та на вул. Прифермська в м. Хмельницький.
 
Шановні громадяни! Нагадуємо: за випалювання сухої рослинності або її залишків передбачена адміністративна, а в окремих випадках, кримінальна відповідальність.
 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне