Вкрав пляшку горілки та ще і обдурив поліцейського

Фото:

Кумедна історія сталась ще в травні цього року, але її деталі стали відомі після вироку суду, який розбирався у цій ситуації.

Отже, Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області винесено постанову про закриття провадження у справі відносно П. про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 51 КУпАП (дрібне викрадення чужого майна), у зв’язку з відсутністю в його діях складу адміністративного правопорушення.

У липні 2019 року до Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов протокол про адміністративне правопорушення про притягнення П. до адміністративної відповідальності.

Так, згідно протоколу про адміністративне правопорушення 18 травня 2019 року П. вкрав в магазині «Вопак» пляшку горілки, вартістю 27 грн. 55 коп., його дій кваліфіковані, як дрібне викрадення чужого майна за ч. 1 ст. 51 КУпАП.

У суді П. вину не визнав та пояснив, що 18 травня 2019 року в м. Шепетівка взагалі не перебував, а знаходився за місцем свого проживання у с. Коростки Любарського району Житомирської області, нічого не крав, жодного протоколу не підписував, пояснень не надавав. Висловив  припущення, що хтось назвався його іменем.

Працівник поліції пояснив, що того дня прибув на виклик до магазину та склав протокол на особу, яку під час крадіжки затримали працівники магазину. Особу порушника встановив зі слів останнього та бази даних «АРМОР», оскільки документів, що посвідчують особу у нього не було. Підтвердив, що крадіжку вчинив інший чоловік.

Дослідивши матеріали справи, заслухавши пояснення П. та працівника поліції, суд дійшов висновку, що справа про адміністративне правопорушення підлягає закриттю у зв’язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення.

Матеріали долучені до протоколу про адміністративне правопорушення повернуто до Шепетівського ВП ГУНП в Хмельницькій області для встановлення особи, яка вчинила дрібну крадіжку.

За повідомленням прес-служби суду

Сайт міста Шепетівка

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне