Власниця равликової ферми на Хмельниччині виборола грант у розмірі пів мільйона гривень на розвиток бізнесу

Фото: https://ngp-ua.info/

14 серпня вся Україна дізналася імена другої п’ятірки фіналістів проєкту “Мільйони добрих справ” від компанії “Епіцентр К”, в якому підприємці змагаються за гранти на розвиток власного бізнесу.

З понад 1500 заявок, що надійшли для участі у проєкті “Мільйони добрих справ”, до другого фіналу потрапили 10 підприємців, які презентували свої бізнес-ідеї членам журі, в надії отримати грант у розмірі до 500 тис. грн на власну справу.

Серед другої п’ятірки фіналістів, котрі отримали пів мільйона гривень на розвиток власного бізнесу є й хмельничанка Альона Шибунько.

Альона Шибунько — власниця равликової ферми, де розводять цей смачний, поживний та корисний делікатес, що має попит у країнах Європи. Сьогодні ферма Альони невелика, займає площу 30 соток та має окреме приміщення (маточник), де равлики розмножуються. Але плани у підприємниці амбітні — взяти в оренду пустуючи пагорби й закинутий корівник та масштабувати свій бізнес. Допомогою стане грант у розмірі 500 тис. грн, який Альона отримала від компанії “Епіцентр”. “Сподіваюсь, що скоро рідні хмельничани та усі українці зможуть скуштувати цей незвичайний делікатес з нашої ферми, яку ми розбудуємо завдяки гранту від компанії “Епіцентр”, – говорить Альон, яка впевнена, що в майбутньому її ферма стане туристичною окрасою Хмельниччини.

Інформує НГП

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне