Водій з Білогірщини заплатить 17 тис. грн штрафу, бо перевозив більше пасажирів, ніж дозволяє “карантинна” постанова

В обласному центрі судитимуть юнака, який збував амфітамін
Фото: суд

Білогірський районний суд визнав винним місцевого перевізника у порушенні правил карнатину (ст.44-3 КУпАП) і оштрафував на 17 тис. грн.

Про це свідчить постанова від 10 липня.

З адмінпроктолу, складеного правоохоронцями білогірського відділення поліції, випливає, що 22 червня о 10 годині 30 хвилин водій автобуса Білогір’я-Баймаки, який є фізичною особою-підприємцем, перевозив мікроавтобусом “Мерседес Спрінтер” пасажирів в кількості осіб, що перевищувала кількість місць для сидіння передбаченою технічною характеристикою транспортного засобу (у реєстраційних документах на цей транспортний засіб визначено кількість 19 місць для сидіння включно з водієм, а водій перевозив 26 пасажирів). Таким чином порушено пункт 3 Постанови Кабміну від 20.05.2020 року №392.

У судовому засіданні водій визнав вину у вчиненому адміністративному правопорушенні.

“Призначаючи вид покарання, суддя враховує характер і міру громадської небезпеки скоєного, особу правопорушника те, що він визнав вину повністю, у скоєному розкаявся та вважає за можливе призначити йому адміністративне стягнення у вигляді мінімального штрафу, встановленого санкцією ст.44-3 КУпАП”, – сказано у постанові суду.

Інформує НГП

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне