Водна поліція під час нічного патрулювання водосховища виявила браконьєра та нетверезого водія човна

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Працівники водної поліції Кам’янець-Подільського районного управління поліції під час нічного відпрацювання території обслуговування на Новодністровському водосховищі виявили факт незаконного вилову риби та склали протокол на нетверезого керманича моторного човна.

Браконьєром виявився  48-річний кам’янчанин, який за допомогою ліскової сітки виловив в Дністрі риби, заподіяв збитків на загальну суму майже 13 тисяч гривень.

Наразі слідчі вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 статті 249 Кримінального кодексу України (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом).

https://hm.npu.gov.ua/

А уже за кілька годин по тому, близько 6 години ранку, на Новодністровському водосховищі в районі села Сокіл поліцейські виявили гумовий човен «THUNDER» із двигуном, яким керував 60-річний чоловік із явними ознаками вживання алкоголю.

Огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу «Драгер» підтвердив факт споживання алкоголю та керування човном у нетверезому стані.

Відносно керманича  човна працівники водної поліції склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 5 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування річковими або маломірними суднами судноводіями в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння ).

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне