Вогнеборці Хмельниччини ліквідували 5 пожеж, які забрали життя трьох подолян

Фото: km.dsns.gov

Впродовж 14-15 лютого рятувальники Хмельниччини 5 разів залучались до ліквідації пожеж, під час яких загинуло троє подолян.

Так, 14 лютого о 05:35 у с. Гвардійське Хмельницького району загорівся житловий будинок. Черговим караулам 1 Державного пожежно-рятувального загону вдалось оперативно ліквідувати загоряння та врятувати будівлю від знищення вогнем. Обійшлось без нещасних випадків.

Цього ж дня о 06:55 спалахнуло у житловому будинку в с. Пилипи-Олександрівські Віньковецького району. Рятувальники під час ліквідації пожежі виявили бездиханне тіло 77-річної пенсіонерки. Ймовірною причиною загоряння стало необережне поводження з вогнем.

Вже 15 лютого о 00:14 у Кам’янці-Подільському на вул. Короленка загорівся приватний гараж. За лічені хвилини на боротьбу із вогнем прибули вогнеборці 5 ДПРЧ та оперативно впорались із вогнем, не допустивши його поширення на поруч розташовані гаражі. Нещасних випадків на пожежі не було.

О 01:38, Ймовірно, через порушення правил пожежної безпеки під час користування пічним опаленням загорівся житловий будинок в с. Княгинен Кам’янець-Поділського району. Під час розвідки та гасіння пожежі бійці ДСНС виявили бездиханне тіло 62-річного чоловіка.

Ще одна летальна пожежа виникла о 03:04 у с. Огіївці Старокостянтинівського району. Там під час гасіння пожежі надзвичайники також виявили тіло 59-річного громадянина без ознак життя.

Служба порятунку Хмельниччини вкотре звертається до громадян – дбайте про пожежну безпеку власних домоволодінь, адже це постулат, який забезпечить безпеку вам та вашим близьким!

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне