Вогнеборці Хмельниччини за минулу добу тричі залучалися до ліквідації пожеж

Фото: km.dsns.gov.ua

На території області упродовж минулої доби виникло три пожежі різного характеру.

Ймовірно, через необережне поводження з вогнем о 13:34 у с. Рихта Кам’янець-Подільського району в одному із домогосподарств загорівся дровник. Рятувальники 6 Державної пожежно-рятувальної частини, які негайно прибули за викликом, оперативно ліквідували загоряння, та запобігли його розповсюдженню. Нещадне полум’я знищило дрова на площі 12 кв.м та дещо пошкодило зовнішнє облицювання стіни розташованого поряд житлового будинку.

km.dsns.gov.ua

О 16:49 загорівся очерет в с. Райківці Хмельницького району. Пожежу остаточно ліквідовано о 17:29 силами бійців 4 ДПРЧ, проте вогонь таки встиг знищити 500 кв.м очерету. Причина загоряння наразі з’ясовується.

Ще одна пожежа на відкритій місцевості сталася о 17:13 в с. Красносілка Деражнянського району, де на момент прибуття вогнеборців 11 ДПРЧ палали сміття і суха трава на площі 100 кв.м. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників полум’я вдалося остаточно зупинити о 17:36, не давши йому жодних шансів на подальше розповсюдження. Вірогідно, загорілось через чиюсь необережність під час куріння.

У всіх випадках минулося без жертв.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що у Кам’янці-Подільському поліцейські вирахували кавового злодія.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне