Вогнеборці ліквідували пожежу електролокомотиву вантажного потягу (ВІДЕО)

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

20 вересня о 23:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що неподалік ст. Вовковинці Деражнянського району виникла пожежа електролокомотиву, що перевозив 45 вагонів щебеню.

За викликом негайно були направлені вогнеборці 28 Державного пожежно-рятувального поста смт Вовковинці, 11 Державної пожежно-рятувальної частини м. Деражня та 15 ДПРЧ смт Летичів, а також пожежний потяг ст. Жмеринка. По прибуттю до місця пожежі перших підрозділів було встановлено, що горить одна із секцій електровозу, існує загроза подальшого розповсюдження вогню на весь локомотив.

https://km.dsns.gov.ua/

Оцінивши обставини, надзвичайники одразу приступили до гасіння, що ускладнювалось сильним задимленням та великою пожежною навантагою, оскільки палала велика кількість мастила. Тож рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання й зору.

Завдяки вчасному залученню сил і засобів, а також вмілим та злагодженим діям бійців ДСНС пожежу площею 20 кв. м вдалось ліквідувати в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття перших розрахунків, а головне, було не допущено перекидання вогню на другу секцію локомотиву.

Пожежу локалізовано о 00:49 та остаточно ліквідовано о 01:10.

Причину пожежі наразі з’ясовують фахівці.

Нещасних випадків на місці події не було.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне