Вогнеборці ліквідували пожежу пасажирського мікроавтобуса

1
Фото: km.dsns.gov

8 лютого о 15:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те,  що поблизу села Голозубинці Дунаєвецького району загорівся пасажирський мікроавтобус Opel Vivaro. Про це повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

До місця виклику одразу було направлено черговий караул рятувальників 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття надзвичайників вогнем був охоплений моторний відсік та салон автомобіля. Вогнеборці локалізували пожежу о 15:42 та ліквідували о 15:45 в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття підрозділу.

22

km.dsns.gov

Травмованих та загиблих на місці події не було. Ймовірна причина пожежі недоліки конструкцій агрегатів транспортного засобу.

Як з’ясувалось, автомобіль загорівся під час руху. На момент виникнення пожежі в транспортному засобі, перебув лише водій.

Нагадаємо, що у Кам’янець-Подільському районі горіла господарча споруда. 8 лютого о 22:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватної господарчої споруди в селі Мукша Китайгородська Кам’янець-Подільського району. За інформацією прес-служби ГУ ДСНС у Хмельницькій області, потерпілих внаслідок пожежі не було. За викликом негайно було направлено черговий караул 5-ї державних пожежно-рятувальних частин. На момент прибуття підрозділу площа пожежі сягнула 51 кв.м. Гасіння  вогню ускладнювало сильне задимлення, тож рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання та зору. Існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані будівлі. Завдяки оперативним і професійним діям вогнеборців пожежу вдалося локалізувати о 22:39 та ліквідувати о 22:42, не допустивши розповсюдження вогню на сусідні будівлі та споруди. Причина пожежі – встановлюється.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне