Вогнеборці врятували “Chili Pizza” від знищення вогнем (ВІДЕО)

1
Фото: km.dsns.gov

20 березня о 06:22 до Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу у піцерії на вул. Кам’янецькій в обласному центрі. Про пожежу інформує сайт рятувальників.

2

km.dsns.gov

До місця події було направлено чергові караули 1-го державного пожежно-рятувального загону. По прибуттю на місце пожежі, рятувальники встановили, що вогнем охоплена кухня на площі 8 кв.м. Існує загроза поширення вогню на решту приміщень закладу. Завдяки своєчасному повідомленню про загоряння, оперативним та злагодженим діям працівників ДСНС пожежу вдалося ліквідувати в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, а також запобігти подальшому розповсюдженню вогню.

3

km.dsns.gov

До ліквідації пожежі були задіяні 11 чоловік особового складу на 3 одиницях пожежно-рятувальної техніки.

Пожежу локалізовано о 6:34 та ліквідовано о 6:40.

Загиблих та травмованих під час пожежі не було.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Нагадаємо, що у Хмельницькому під час пожежі у власній квартирі згорів 62-річний чоловік. В обласному центрі під час ліквідації пожежі в двоповерховому багатоквартирному житловому будинку, вогнеборці виявили загиблого громадянина. 17 березня о 02:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Хмельницький на вул. Старокостянтинівське шосе виникла пожежа в квартирі двоповерхового багатоквартирного житлового будинку. На місце події прибули підрозділи 1-го державного пожежно-рятувального загону. По прибуттю до місця виклику о 02:52 за зовнішніми ознаками спостерігалось горіння на другому поверсі та на даху будинку. Керівником гасіння пожежі було прийнято рішення направити додаткові сили та засоби для ліквідації загоряння.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне