Вороги в тилу. Чотири пожежі з семи на Хмельниччині виникли через підпали

Фото: Головне управління ДСНС у Хмельницькій області
Протягом 23-24 травня на Хмельниччині зареєстровано сім пожеж. Чотири з них – це пожежі сухої рослинності на відкритих територіях. Хмельничани продовжують нещадно знищувати екосистеми та все живе, що там розвивається. Горіло на дачному масиві «Електроніка» та на провулку Мельникова в м. Хмельницький, в селах Кунча та Бокиївка, Хмельницького району. Ймовірна причина цих пожеж – підпали та пустощі дітей із вогнем.
 
 
Крім того, рятувальники ліквідовували пожежі господарчої споруди в с. Гулівці, не житлового будинку в с. Велика Медведівка, Шепетівського району та господарчої споруди в с. Довжок Кам’янець.-Подільського району.
Нещасних випадків на пожежах не було.
 

Головне управління ДСНС у Хмельницькій області

 
Шановні громадяни! Розпочинається пожежонебезпечний період, збільшується кількість охочих відпочити у лісах та парках — з багаттям та розвагами. Проте, будь-який відпочинок має не нашкодити екосистемі та вберегти такі зони від пожеж.
 
Закликаємо не провокувати пожежі! Категорично забороняється спалювати сміття, розводити багаття поблизу лісових насаджень, сухої рослинності та залишати недопалки чи сірники на трав’янистій підстилці. Порушення вищезазначених правил тягне за собою як адміністративну, так і кримінальну відповідальність, – йдеться у зверненні ГУ ДСНС.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне